ROB PM's don't work


Recommended Posts

  • Admin

Hey Grubstake,

I disabled several features for a short time. On another note, I took Joe K's suggestion and deleted about 100 Megs worth of large attachments dating back as early as 2004-2005. I'm going to delete some other stuff hoping it helps speed things up. I noticed just be deleting some of the attachments that the forum loads faster for me.

Talk with you later,

Rob Allison

Link to comment
Share on other sites

Hey Grubstake,

I disabled several features for a short time. On another note, I took Joe K's suggestion and deleted about 100 Megs worth of large attachments dating back as early as 2004-2005. I'm going to delete some other stuff hoping it helps speed things up. I noticed just be deleting some of the attachments that the forum loads faster for me.

Talk with you later,

Rob Allison

Rob,

Still can't PM anyone.....or reply using quoted words with the PM function. What kind of a monster did Invision create?

BTW, I was only able to get this far using the google browser?!!

Gary

Link to comment
Share on other sites

  • Admin

Hey Gary and All,

I enabled the PM feature again and some other features that were disabled for a bit. I think the forum is running a bit quicker than before. If you're still experiencing problems, please let me know. You can PM me or post something about it.

Thanks,

Rob Allison

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share